Megjelent új albumunk "...lelkemet megvidámítja..." címmel

CD12019. augusztus 13-án megjelent a Veszprém megyei Prima Díjjal kitüntetett Gizella Nőikar harmadik albuma, „...lelkemet megvidámítja..." címmel.

 

 

 

 

 

 

 

Az idézet Schubert 23. zsoltárában hangzik fel lemezünk nyitó darabjában. Ez a cím nemcsak a felhangzó zeneművekre vonatkozik, hanem Borbásné Gazdag Gabriella karnagy és a kórus ars poetica-ja is. A lemezünkön felcsendülő, mindannyiukhoz közel álló művek előadásakor számos alkalommal átéltük, átéreztük, hogy felemeli és kiemeli lelkünket a mindennapokból a közös zenélés, amely közönségünknek is minden alkalommal élményt jelentett.Koncertjeinken rendszeresen fellép Teleki Gergő zongoraművész, aki ezen a zenei albumon is közreműködött.

CD2

Az elegáns kivitelű CD magyar és angol nyelvű, a kórust bemutató CD-mellékletet is tartalmaz. Az albumot és a mellékelt füzetet számos veszprémi fotó illusztrálja.
A Gizella Nőikar első albuma 2003-ban jelent meg Gloria in excelsis Deo! címmel. Ezt 2011-ben ...az égről a fényt....című album követte.
A CD a Tourinform Veszprém irodájában kapható (8200 Veszprém, Óváros tér 2., Tel.:+3688 404-548, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

Az album megjelenését Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Művészetek Háza Veszprém és a Veszprém Agóra támogatta.